Tι είναι το HIFU.

Το Sonic είμαι μια νέα τεχνολογια HIFU (High intensity Focused Ultrasound) που αντιμετωπίζει θεαματικά τη χαλάρωση του δέρματος χωρίς χειρουργική επέμβαση, χωρίς ενέσεις ή άλλες επώδυνες διαδικασίες.

Πιο συγκεκριμένα, ο εστιασμένος υπέρηχος υψηλής έντασης ξυπνά και διεγείρει το φυσικό μηχανισμό παραγωγής κολλαγόνου και ελαστίνης από το ίδιο μας το δέρμα, δρώντας από μέσα προς τα έξω ακόμα και 2 μήνες μετά την αρχική εφαρμογή.

Αυτός είναι και ο λόγος που παρομοιάζεται πολύ συχνά με εντατική γυμναστικη για το δέρμα δίνοντας εντυπωσιακά αποτελέσματα στη σύσφιξη και την ανααδιαμορφωση του ιστού με μακρά διάρκεια στο χρόνο.

Πώς λειτουργεί το HIFU;

To Sonic διαθέτει κεφαλές ακριβείας με τις οποίες ο υπέρηχος μεταφέρεται στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος φτάνοντας ακόμα και στη στιβάδα SMAS, που διαδραματίζει εξέχοντα ρόλο στην αρχιτεκτονική του προσώπου. Αρκεί να σημειωθεί πως σε αυτήν μέχρι σήμερα επενέβαινε χειρουργικά μόνο ο γιατρός σε ένα face lifting.

Oι μικρές και ελεγχόμενες θερμικές βλάβες που δημιουργούνται ενεργοποιούν τον φυσικό μηχανισμό ανάπλασης του δέρματος. Ο συνδετικός ιστός αναδομείται διορθώνοντας ορατά το οβάλ του προσώπου, ενώ ο όγκος επαναφέρεται αργά και σταθερά προς τα πάνω γεμίζοντας βααθιές γραμμές και ρυτίδες στην επιφάνεια.

Γιατί να επιλέξω “In Motion”;

Το Sonic διαθέτει την μοναδική καινοτομία In Motion και ξεχωρίζει από οποιαδήποτε άλλη μέθοδο HIFU είχε χρησιμοποιηθεί μέχρι σήμερα για τον ίδιο σκοπό, καθώς εξασφαλίζει:

1. Ανώδυνη εφαρμογή – δεν προυποθέτει καν την χρήση αναισθητικής κρέμας.

2.Γρήγορη εφαρμογή – σε λιγότερο από 30’ θεραπεία full face.

3.Xωρίς ερεθισμό της επιδερμίδας – άμεση επιστροφή στις δραστηριότητες της ημέρας.

4. Χωρίς περιορισμό στην έκθεση στον ήλιο – εφαρμογή όλο τον χρόνο.

5.Αποτέλεσμα lift που διαρκεί – ακόμα και για έναν ολόκληρο χρόνο με ήπια συντήρηση.

Σε ποια σημεία μπορεί να εφαρμοστεί;

Το Sonic in Motion μπορεί να εφαρμοστεί με επιτιυχία στο πρόσωπο:

·Upper face: μέτωπο και περίγραμμα ματιών

·Lower face: ζυγωματικά, οβάλ προσώπου

·Neck and chinQ laim;ow kai diplos;agono

·Decollete: Ντεκολτέ

ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΣΕ ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ

Είναι τι iSonic ιδανικό για εμένα;

Λειτουργεί εξαιρετικά όχι μονο ως θεραπεία πρόληψης σταματώντας τη χαλάρωση σε πρώιμο στάδιο, αλλά και σαν θεραπέια αποκατάστασης προσφέροντας ένα ολοκληρωμένο τρισδιάστατο αποτέλεσμα lift.

Κάθε πότε πρέπει να κάνω iSonic;

Κλινικές έρευνες έχουν καταδίξει ότι στις περισσότερες περιπτώσεις χρειαάζονται κατά μέσο όρι 3 εφαρμογές, με μεσοδιαστήματα 1 μήνα ανά εφαρμογή.

Πότε μπορώ να ξεκινήσω iSonic;

Η θεραπεία γίνεται και καλοκαίρι, αφού δεν υπάρχει κανένας περιορισμός με την έκθεση στον ήλιο και μπορεί να συνδυαστεί με οποιαδήποτε άλλη θεραπεία όπως ενυδατική, μεσοθεραπεία κ.α.

Πότε θα έχω το ιδιανικό αποτέλεσμα;

Η επερχόμενη σύσφιξη γίνεται αντιληπτή από την  πρώτη κιόλας συνεδρία. Αφού νιώθετε το δέρμα σας ορατά πιο τονωμένο και σφριγγηλό. Το παοτέλεσμα και η προσπάθεια σας επιτλεκους διαρκούν.

Leave a comment

Name
E-mail
Comment