Καλοκαιρινές διακοπές: Αυτή είναι η προετοιμασία ομορφιάς που πρέπει να κάνουμε!

Διανύουμε ακόμα τις αρχές του καλοκαιριού και είμαστε όλοι σε διάθεση και mood προγραμματισμού διακοπών.
Εκτός όμως από τα ρούχα, τα παπούτσια και τα αξεσουάρ που θέλουμε να πάρουμε μαζί μας, εκτός από τον προορισμό της χαλάρωσής μας μήπως πρέπει να σκεφτούμε και το δέρμα μας; Ναι, ναι το δέρμα μας, το οποίο τους καλοκαιρινούς μήνες θέλει ακόμα περισσότερη περιποίηση και φροντίδα εν όψει και της μεγάλης έκθεσής του στην ηλιακή ακτινοβολία.
Ας προγραμματίσουμε λοιπόν και κάποιες διαδικασίες ομορφιάς και φροντίδας για την επιδερμίδα μας, προκειμένου να την διατηρήσουμε όμορφη και σφριγηλή και για τον χειμώνα.

– Βαθύς καθαρισμός: Ο καλός καθαρισμός είναι απαραίτητος για να ενισχύσει την αντοχή της επιδερμίδας μας στον ήλιο και τη θάλασσα και θα πρέπει να γίνεται από ειδικούς προκειμένου να μην τραυματίσει και ερεθίσει το πρόσωπο.

– Απολέπιση σε δερματολόγο: Τόσο για το πρόσωπο, όσο και για το σώμα, η διαδικασία της απολέπισης απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα και αναζωογονεί την επιδερμίδα μας.

– Τα κατάλληλα καλλυντικά: Μετά από αυτές τις φροντίδες, ‘’καλομάθετε’’ ακόμα περισσότερο το δέρμα σας με καλλυντικά που έχουν υψηλό δείκτη προστασίας και μπορούν να γίνουν ένα ‘’φίλτρο’’ έξτρα περιποίησης για το πρόσωπο.

Καλές διακοπές!

Leave a comment

Name
E-mail
Comment